מעבירים את הסלמון לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
צולים 8 דקות ומוציאים. מפוררים את הסלמון לחתיכות עבות.
חולטים את השעועית הירוקה 2 דקות במים רותחים ומעבירים למי קרחץ
מבשלים את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן ושומרים בצד.
לקרם גזר: מעבירים את הגזים לקערת זכוכית, מוסיפים 2 כפות מים ומכניסים למיקרוגל.מפעילים על עוצמה מקסימלית ל-10 דקות עד שהגזרים מתרככים (ניתן גם לבשל בסיר עם מים).
מעבירים את הגזרים המוכנים לבלנדר ביחד עם האנשור פלוס אדוונס, חמאת הבוטנים והליים וטוחנים לקרם חלק.
מכינים את המנה: מעבירים את שמן הזית, השום והג'ינגר לסיר סוטאז ומטגנים 1-2 דקות.
מוסיפים את קרם הגזר ומביאים לרתיחה עדינה, מערבבים היטב ומכבים את האש.
מגישים: מחלקים את הרוטב בין 4 קערות הגשה רחבות, מחלקים לכל צלחת: אטריות שעועית, נתחי סלמון, כוסברה ובוטנים ומגישים.
*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.
המידע באתר זה, המיועד כאמור לאנשי המקצוע בלבד, אינו בגדר הנחיות או המלצות לטיפול ואינו מהווה תחליף לייעוץ של רופא, דיאטן/תזונאי או איש מקצוע מוסמך אחר.
אני מסכים ומצהיר בזאת כי אני עומד בתנאים לכניסה לאתר