עוגת ביסקוויטים

4

רבע תבנית 15*20

קל-בינוני

15 דקות

מצרכים:

לקציפה

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 3 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • קליפה מגוררת מ2 לימונים
  • 1 חבילה (80 גרם) אינטסנט פודינג וניל
  • להרכבה
  • חצי חבילת פתי בר
  • בקבוק אנשור פלוס אדוונס

להגשה

  • קוקוס קלוי

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הקציפה: מעבירים את כל החומרים למיקסר ומקציפים עד לקבלת מרקם של קצפת רכה.
  2. מרכיבים: מוזגים את האנשור פלוס אדוונס לקערה. טובלים את הביסקוויטים באנשור פלוס אדוונס ומעבירים לתבנית. מכסים את כל התחתית.
  3. שופכים מלמעלה חצי מכמות הקציפה. חוזרים על הפעולה עם שכבה נוספת של ביסקוויטים וקציפה.
  4. .מעבירים למקרר למספר שעות.
  5. .בהגשה מפזרים קוקוס קלוי.

עוגת ביסקוויטים

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם