פנקייק בננות

2

4 פנקייקים קטנים

קל - בינוני

20  דקות

מצרכים:

לפנקייק

  • 2 בקבוקי אנשור פלוס אדוונס
  • 2 בננות קטנות - ללא קליפה
  • 5 כפות קמח
  • 2 כפות שיבולת שועל דקה
  • 1 שקיק (10 גרם) אבקת אפייה
  • 1 ביצה L

להגשה

  • פרוסות בננה או פרי עונתי אחר
  • מעט מייפל או דבש

אופן ההכנה:

  1. מועכים בננות בקערה רחבה.
  2. מוסיפים את שאר הרכיבים וטורפים עד לאחידות הבלילה (ולא יותר).
  3. מחממים מחבת בציפוי נון סטיק מעל להבה קטנה-בינונית, מתיזים מעט שמן ויוצקים 2 כפות מהבלילה עבור פנקייק יחיד.
  4. כאשר רואים בועות בחלקו העליון של הפנקייק, הופכים לצידו השני וממשיכים לטגן במשך דקה נוספת.מוציאים ושומרים עד להגשה.
  5. להגשה: עורמים את הפנקייקים, מסדרים פירות מעל ויוצקים דבש או סילאן.
*ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

פנקייק בננות

מבית אבוט

אולי יעניין אותך גם

אולי יעניין אותך גם